Voisarvet

 


3 dl Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl kermaviiliä (laktoositon) ❤️
2 rkl oliiviöljyä ❤️

1 kananmuna voiteluun 

Sivellys jokaiseen palaan 
oivariini juoksevaa ❤️
..........................

Sekoita kuivat aineet kulhossa. 
Lisää kermaviili ja öljy. 
Sekoita tasaiseksi nopeasti ja mahdollisimman vähän.

Jaa taikina kahteen osaan ja 
kaulitse taikinat pyöreiksi levyiksi.
Jaa levyt veitsellä neljään tai kahdeksaan osaan.
Sipaise jokaiseen palaan oivariinia ja 
rullaa leveimmästä päästä kohti kärkeä.

Voitele sarvet vielä kananmunalla ennen uuniin laittoa. 
Paista sarvia 225 asteisessa uunissa keskitasolla 10-15 minuuttia.

Meillä kuvassa 3× annos 
- jo syödyt

Kommentit