Mitä tänne kuuluu?

 


Kaunista iltaa kaikille. 
Tämä kuva on mökiltä viime viikonlopulta. Olimme siellä perheen kanssa viettämässä pientä lomaa, kun ei tämä kesä ole mennyt ihan niin hyvin kuin sen piti mennä. 


Monet lukijat tietävät että uusi koti on löydettävä ja voin sanoa että pian meillä alkaa olla kiire. Lokakuu tulee nopeammin kuin uskommekaan ja katto pitäisi päänpäälle saada. 
Usko ja kaikki alkaa olla aivan finaalissa. Joutuuko tässä kadulle? Se jää nähtäväksi.


Reumaan tutustuminen on vienyt aikaa ja uudeksi minäksi kasvaminen vaatii totuttelua. Ajatukset siitä että kelpaanko pyörii edelleen vahvana mielessä. Neljä viikko on pistetty 10 mg piikkiä ja nyt maanantaina alkaa 20 mg piikitys. Huonoa oloja on enemmän alkuviikosta kun piikki päivä on maanantaisin, mutta loppu viikosta jo sen suhteen voi paremmin. Kipuja on jaloissa välillä valtavastikkin, mutta tukia käyttämällä niitä voi vähän lievittää. Pitkien matkojen kulkemisessa keppi/kepit ovat olleet välillä avuksi ja etenkin epätasainen tai ylä-ja alamäkisessä maastossa ne ovat korvaamaton apu. Juoksemaan en pysty ja lattialle meneminenkin on harkinnan varaista.


Työrintamalla on hiljaisempaa, mutta silti joka kk on tullut kaksi paikkaa haettua. Aikani kuluksi tuli käytyä spr.n ystävätoiminta kurssi sekä verkkoystävä kurssi. Näin ollen pystyn vähentämään yksinäisyyttä. Olen saanut jo verkkoystävän 
ja odotan lisää ystäviä.
 Linkissä toiminnasta lisää:
Tällä viikolla pääsin hoitamaan lapsia vanhan hoitolapsen kotiin. Siellä isäntäväki siivosi kanalaa ja lampolaa kun me leikittiin, syötiin 
ja nukuttiin tuvassa. 
Meillä oli mukavat kolme päivää. 
Olin kyllä tietyllä tapaa ikävöinyt lasten kanssa touhuamista, mutta kyllä oma terveys toi siihen omanlaista jännitystä.

Olisikohan tässä kaikki tällä kertaa? 
Hyvää yötä ❤️🫂

- Satsuma -

Kommentit