Kesäkurpitsalasagne



800 g kesäkurpitsaa

Jauhelihakastike

1 kpl Sipuli
400 g (1 pkt) jauhelihaa
(1 tlk) tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyrettä tai ketsuppia ❤️
2 kpl valkosipulinkynttä
1 tl oreganoa
1/2 tl mustapippuria rouhittuna
75 g (1/2 ps) juustoraastetta
........................

Huuhtele kesäkurpitsat 
ja viipaloi ne pituussuunnassa 
noin puolen sentin paksuisiksi. 
Kuori ja hienonna sipulit. 
Ruskista jauheliha pannulla sekoitellen. Lisää hienonnetut sipulit ja mausteet paistamisen loppuvaiheessa. 
Sekoittele, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. 
Lisää tomaattimurska ja -sose sekä mausteet. Kiehauta.

Lado uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Jätä päällimmäiseksi kesäkurpitsaa. Ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä lasagnea 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia.

HUOM!
Kun korvaat lasagnen pastalevyt viipaloiduilla kesäkurpitsalla – Saat
lasagnesta gluteenittoman. Maukas lasagne maustuu meheväksi jauhelihakastikkeella.

Kommentit