Kansainvälinen sisarustenpäivä

 


Kansainvälistä sisarusten 
päivää vietetään huomenna. 
Sisaruussuhteet ovat parhaimmillaan  voima elämään. Niissä harjoitellaan sosiaalisia suhteita, toisen huomioimista, riitelyä ja joustamista toisen hyväksi. 
Ne ovat elämän ensimmäisiä suhteita, joissa saamme palautetta omasta itsestämme 
ja joissa tulemme hyväksytyksi. Kukaan muu ei tunne sinua niin kuin sisarus, jonka kanssa olet samassa kodissa kasvanut, joka tuntee historiasi ja joka on todistanut sekä hyvät että huonot hetkesi. Jokainen meistä tarvitsee jonkun, joka ”rynnii paikalle, jos on hätä”. Joskus läheinen ystävä voi olla kuin oma sisar tai puolison sisaresta voi tulla 
itselle kuin oma sisar. 

Kiitos siskot ja laina sisko
te olette elämäni
tärkeimpiä ihmisiä. 
Yksi siskoista on ollut kanssani aivan vatsasta asti ja toinen teki minusta elinikäis sairaalle isosiskon ja viimeisenä meidän oma pikkusisko on varmasti koko ikänsä isosiskojen silmäterä.  Laina sisko olet kulkenut elämässäni nyt ainakin 14 vuotta ja olet aina tuntunut todella läheiselle. Jaamme samanlaisia arvoja sekä tunnen oloni kotoisaksi kanssasi. Vaikka meillä on erilaiset kiinnostuksen kohteet, niin silti tulemme juttuun ja täydennämme toinen toisiamme.

Sisaruus ei aina ole kuitenkaan ruusuilla tanssia vaan joskus se vie voimia enemmän kuin antaa. Älkää kuitenkaan ymmärtäkö viimeistä lausetta väärin sillä olette RAKKAITA. 

- Satsuma -

Kommentit