Joulukuu saapuu

 


Tervehdys lukijat ja ihan ensiksi pyydän anteeksi sitä että kuulumiset on jäänyt vähille. Syksy oli ja meni todella vauhdilla ja pian alkaakin joulukuu. Syksyllä blogille tuli 5 vuotta täyteen mutta päivää ei juhlistettu täällä oikein mitenkään, sillä kerta kaikkiaan kolmivuorotyöltä ja joka toinen lauantai töiltä ei ehtinyt/muistanut koko asiaa. 
Syksy oli täynnä toimintaa myös työn ulkopuolella sillä kävin metsänäyttelyssä ja siskojen kanssa on juostu elokuvissa. Viimeisin mitä käytiin katsomassa koko perheen voimin on nallekarhun joulu. Se oli kiva elokuva koko perheen katsottavaksi. Perheen kesken vierailimme myös Hyvärilässä Bomban kylpylässä.


Töitä on riittänyt ja joskus jopa tuntunut siltä että saa asuisikin työpaikalla. Työiltoja on ollut joka kuukausi ja yksi vielä tältä vuodelta jäljellä. Lokakuussa oli syyslomaa kokonaiset kaksi päivää ja toiselle niistä varasin hieronnan itselle, näin myös sain hetken omaa aikaa. Kolmannessa ryhmiksessä olin tuuraus keikalla tässä edellisviikolla. Pikkuisen oli ulapalla oleva olo sillä kaikki oli ryhmässä erilaista kuin omassa ja saatikka tuntea ryhmän lapsia yhtään. Jäin päivän lopussa neljäksi tunniksi yksin ja lopulta ryhmän työpuhelinkin meni tilttiin tekemättömien päivitysten takia. Että voi apua. 🙈
Perjantaina on Rovaniemellä perinteiseksi muodostunut tonttulakkipäivä ja sen minäkin ajattelin töissäni toteuttaa, sillä jäänhän samalla viikon mittaiselle joululomalle.


Siinäpä niitä syksyn kuulumisia täältä ruudun tältä puolelta ja nyt ruvetaan valmistautumaan jouluun sekä joulukuuhun. Joulukortit tehty niin tilauksesta kuin omatkin, sekä pikkusiskon 👩‍🦽 nukkisjoulukalenteri myös alkaa olla hyvällä mallilla. Huomenna viimeisiä silauksia siihen. Sunnuntaina siskojen kesken pidetään pikkujouluja sekä töissä myös jotain yhdessä lasten kanssa.


Nyt ennen kuin ehditte kyllästyä lukemiseen niin tiedoksi teille vielä sellainen että tänne blogiin ilmestyy oma joulukalenteri joka kantaa nimeä  Joulu metsänväelle.
Kalenteri on sadun mukainen, eli tarina jatkuu joka päivä eteenpäin ja esiin paljastuu tietynlainen kuva. Lopuksi kuvasta valmistuu kokonainen. 

Näissä tunnelmissa joulua kohti.

- Satsuma -

Kommentit