Kansainvälinen sisaruksien päivä

 


Kansainvälinen sisarusten päivä on 💕 Vuosittain 10.4. Päivä on hyvä syy juhlistaa sisaruutta, tuota tärkeää ja ainutlaatuista ihmissuhdetta, joka on usein yksi elämän pisimmistä suhteista. 
👭👩‍🦽🧍‍♀️

Päivään kuuluu myös sisaruus joka on tavallista erityisempää ja ainutlaatuista.
”Sisarukseni on minulle tavallinen,
vaikka on erityinen." 
"Hän on minun sisarukseni ja tulen aina rakastamaan
häntä."
"En tiedä missä hän tulee joskus asumaan ja kenen kanssa"
"En tiedä saako hän omaa perhettä" 
"En tiedä olemmeko pitkään yhdessä"
"En osaa kertoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan"
Silläpä vietämme joka hetken siinä hetkessä. Vaikka tukea ja apua arjessa paljon tarvitaan sekä huolta saa kantaa, silti meillä rakastetaan. 


Minulla on myös kokemusta tavallisesta sisaruudesta, sillä olenhan toinen kaksosista ja on minulla myös nuorempi pikkusisko (tosin hänkin jo aikuinen) me nahistellaan ja puhutaan joskus sammakoita. Ärsytetään omilla teoilla toisiamme ja olemme usein asioista erimieltä. On myös hetkiä jolloin jaamme päivän hyviä hetkiä ja ikäviäkin asioita yhdessä. Nauramme toistemme kömmellyksille ja vahingoille, olemme usein myös vahingon iloisia. Keskeytetään ja puhutaan päälle (melkein huudetaan kilpaa). Pidetään mykkäkoulua jos asiat ei mee oman mielen mukaan ja hävetään silmät päästä kun yksi urpoilee julkisilla paikoilla. Silti meilläkin on sitä rakkautta ja välittämistä. Toistemme kunnioittamista. Kysellää päivän kuulumisia ja toivotetaan hyviä öitä. 
Hölmöillään oikein porukalla ja tehdään asioita yhdessä.


Tälläistä rakkautta ja sisarussuhteita meillä. Menee koko yö jos vielä jatkan joten puhukoon kuvat puolestaan. 

#ErityinenSisaruus #SisarustenPäivä #SiblingsDay #NationalSiblingsDay #SyskonDag

Kommentit