Loma alkaa

 


Tervehdys taas teille kaikille. 
Tässä päivät menee niin nopeasti että ei ole ehtinyt istua kirjoittamaan kuulumisia, mutta nyt on se hetki, sillä viikon talviloma "hiihtoloma" alkoi eilen.


Loma suunnitelmia ei vielä kauheasti ole joten en tiedä mitä kaikkea tämä loma pitää sisällään, mutta sen tiedän että tänään pakkaan kimpsut ja kampsut kasaan ja matkaan ystävän tykö lomailemaan ainakin keskiviikkoon asti.
Aloitin loman eilen rekikyydin merkeissä ja voin sanoa että olipa se kivaa pitkästä aikaa. Aivan mahtava nostalginen fiilis tuli kun istui rekeen ja se lähti liikkeelle.


Mahatauti kierti meillä toisen kierroksen tällä viikolla ja veti koko perheen aivan voimattomaksi ja tällä kertaa jouduin olemaan keskellä viikkoa pois itsekkin töistä, sillä edellisestä tauvista poiketen en sairastanut sitä viikonloppuna niin kuin viimeksi.
 

Muutama viikko sitten kävin kehitysvammaisen pikkusiskon kanssa elokuvissa, sillä tästä hän on puhunut niin kovasti joten päätin kaksois-siskoni kanssa yllättää hänet ja ostettiin liput näytökseen. Elokuva oli jopa parempi kuin osasin odottaa ja saatiin nauraa yhdessä ihan höpsöille muklille.


Vietettiin myös viime kirjoituksen jälkeen tädin syntymäpäiviä, sillä hän täytti pyöreitä vuosia ja järjesti isot juhlat, sekä yhden kaverin tyttären syntymäpäivät olivat myös tässä välissä.


Viimekuun työiltama oli teamssissa ja seuraavan kerran pitää raahautua isolle kirkolle. Hoitolasten kanssa on käyty kirjaston satutunnilla, nalle neuvolassa, leikitty tuettuja leikkejä joista esimieskin kävi yhtä tutkailemassa ja olemme harjotelleet erilaisia kädentaitoja sekä unohtamatta ulkoilua kokonaan. Siihen olemme panostaneet tällä hetkellä paljon sillä kevään aurinko on ruvennut paistamaan täällä meillä melkeinpä päivittäin. 

Näissä tunnelmissa ja merkeissä tällä kertaa. Nyt rupean pakkaamaan matkalaukkua jotta pääsee joskus määränpäähänkin.
Moikka.

- Satsuma -

Kommentit