Kukkuluuruu

 


Heippis.
Maaliskuu alkaa olla lopuillaan ja ainakaan kuulumisia ei tänne enää tässä kuussa päivitetä.
Viime päivityksen jälkeen olin lähdössä ystävän tykö ja siellä meni aika aivan siivillä. Käytiin kirpiksillä ja kaupoilla yhdessä sekä viimeisenä päivänä teimme retken ihastelemaan lumiveistoksia. Kirjastossakin käytiin lukemista hakemassa.
Ystävän ollessa töissä
 päivän aikana
 paistoin yllätykseksi
 kasan lettuja
ja siivosin uuni puhtaaksi.


Lomalla ehdin käymään myös ikeassa ja isolla kirkolla kaupoilla. Yksi päivä meni pikkusiskon kanssa raveissa ja sitten juhlin sokean kaverin 30 vuotis syntymäpäiviä.


Nyt on  pian kolme viikkoa painettu töitä loman jälkeen ja siihen on mahtunu vaikka minkälaista päivää. Känkkäränkkää ja välillä vähän helpompaakin. Ollaan tehty virpomavihtoja sekä istutettiin rairuohoja. On nautittu keväisistä ilmoista ja maisteltu kevään ensimmäiset kuravedet lätäköistä. Eilen oli tämänkuun työiltamat isolla kirkolla ja voin sanoa että tänään on sitten ollut jäätävä hedari ja väsymystila kun keho käy ylikierroksilla. Vaikka aihe ei ollut kovinkaan ihmeellinen, eikä haastavakaan niin silti viime yö meni pyöriessä sängyssä kun tulee aina työiltojen jälkeinen koomatila joka kestää 
sitten loppu viikon. 


Vietimme tässä taannoin yhden viikonlopun siskoporukalla 👭👩‍🦽🧍‍♀️ kun vanhempani olivat omaishoitajille suunnatulla lomalla koko viikonlopun. Lauantaina käytiin minun töissä olemassa melkein 4-5 tuntia ja sitten tehtiin ruokainen kanasalaatti syötäväksi sekä herkuteltiin suklaamunilla. Katseltiin me myös paljon elokuvia ja laulettiin singstaria pitkälle yöhön. Sunnuntaina paistettiin pellillinen mokkapaloja kotiin tulijoille ja pelattiin eyetoyta muutama tunti. 


Pian valmistaudutaan pääsiäiseen ja niin myös minä olen yrittänyt saada vähän vapaata aikaa puuhailla pääsiäisaskartelujen parissa. Tässä kuvassa on virkattu pupu jonka sisällyksenä on kierrätetty suklaamunan sisuskuori. 
Pääsiäisen tunnelmia 
ja kuvia tänne myöhemmin.

Nyt saunaan ja illan uuden ohjelman pariin mestarileipurit klo 20 kanavalla 4.

- Satsuma -

Kommentit