Kuulumisia

 


Heippa teille täältä  Pohjois-Karjalasta ja sen mailta.
Se on melken kuukausi viime kuulumisista vierähtänyt ja  itsenäisyyspäivä oli, sekä meni.
Kävin haudoilla viemässä kynttilöitä ja polttelin ulkotulija kotosalla. Leivoin pikkusiskojen kanssa pipareita ja tehtiin piparkakkutalon tilalle pipariauto.
(Romuauto siitä sitten tuli)


Seurakuntavaalien tulokset tuli melkein heti vaalien jälkeen ja äänet eivät riittäneet kuin varasialle, mutta ei se mitään. Olen iloinen myös niistä saamistani äänistä.
Seurakunnalla oli myös puurojuhla jossa perheille oli tarjolla erilaisia kädentaidon pisteitä ja lapsilla mahdollisuus leikkiin. Ihan kivasti riitti siellä poruķkaa ja ihania luomuksia valmistui niin isoilta kuin pieniltäkin tekijöiltä.


Joulukuuta on päässyt aloittelemaan joulunavauksilla suoraan koti sohvalta, sillä on tullut katsottua niin joulunavajaisia verkossa ja elokuvia dvd.ltä. Töissä ja kotona joulu näkyy kausivaloina ja pieninä tonttuina ympärillä. Lunta on muutama sentti ja pikku pakkastakin on ollut. Joululahjojen valmistuminen on vielä siskoille vähän vaiheessa, mutta toivon että ehdin valmistaa ne ennen aattoa valmiiksi.
Miten teidän joulu valmistumiset ovat alkaneet?


Viimekuun lopussa äidillä oli syntymäpäivät ja me siskojen kanssa teimme sankarin omasta toiveesta voileipäkakun, makean kakun lisäksi ja kävimme perheen kesken viime sunnuntaina Bomballa saunomassa ja uiskentelemassa. Vietettiin rentoa pakkaspäivää kylpylän syleilyssä. Ihaninta oli pulahtaa lämpimiin poreisiin ulkoaltaalla ja sisällä nauttia lämpövesialtaan syleilyssä.

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa tällä kertaa.

- Satsuma -

Kommentit