Kuorutettu lohifilee

 


½ nippua persiljaa
60 g korppujauhoja
1/4 pkt laktoositonta keijua 💗
1 rkl sinappia
4 saimaan tuoretta kirjolohifilettä 💗
ripaus rouhittua mustapippuria

Hienonna persilja kulhoon ja lisää joukkoon korppujauho sekä pehmeä keiju.
Lisää joukkoon sinappi ja rouhittu mustapippuri.
Sekoita hyvin.
(sujuu paremmin käsillä nyppien)

Leivinpaperoi uunipelti ja levitä lohifileet pellille.
Jaa korppujauheseos tasaisesti kaikille lohipaloille.
(Painele korppujauheseos voimakkaasti lohipalejen päälle, niin se pysyy paikoillaan paiston aikana).

Paista lohipalat uunin alatasolla 200 asteessa noin 10-20 minuuttia.
Tarjoile keitettyjen perunoiden sekä vaalean kastikkeen kanssa.

Kommentit