300g runsaskuituinen Torino täysjyväpasta 💗
1 sipuli
1 rkl rypsiöljy
2 rkl felix ketsuppia (vähemmän suolaa ja sokeria) 💗
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl pizzamaustetta
1/4 tl mustapippuria
1 tlk flora kevyt ja paksu 4% ruokakermaa
LISÄKSI
½-1 tlk salaattijuustokuutioita
½-1 rs miniluumutomaattia
........................
Keitä pastat pakkausohjeen mukaan.
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuullota sipulit kattilassa jossa on loraus öljyä.
Lisää joukkoon ketsuppi ja kuullota vielä hetki.
Kaada kattilaan tomaattimurska.
Mausta seos ja kuumenna kiehuvaksi.
Anna hautua vielä 5-10 minuuttia.
Lisää joukkoon ruokakerma ja kuumenna kastiketta vielä hetki.
Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon.
Jaa annokset lautaselle ja lisää pinnalle salaattijuustokuutiot
sekä keskeltä halkaistut miniluumutomaatit
Kommentit
Lähetä kommentti