Riisi-broileripannu

400g kariniemen maustamaton fileesuikale 💗
3 dl riisiä
2 rkl valio oivariini juoksevaa 💗
1 - 1½ aromisuolaa
(rouhittua mustapippiria)
5 dl vettä
1-2 porkkanaa
100 g rainbow pakasteherneitä 💗
2 ½ dl flora kevyt & paksu 4% ruokakermaa 💗 tai vettä


Kypsennä fileesuikaleet pannulla kullanruskeiksi ja lisää joukkoon aromisuola
sekä halutessasi mustapippuri.

Keitä riisi pakkausohjeen mukaan.
Kuori ja raasta porkkanat.
Lisää kypsän riisin joukkoon porkkanaraaste ja pakasteherneet.
(lisää tarvittaessa vettä)
Jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.

Lisää kattilaan viimeisenä ruokakerma ja kypsät fileesuikaleet.
Kiehuttele vielä hetkinen jotta ylinmääräinen neste on imeytynyt.

VINKKI
Tähän on helppo käyttää myös jo edellisenä päivänä keitetty riisi
silloin jää riisin keittäminen vain pois.

Kommentit