1 dl pitkiä riisejä
1 L kasvislientä
400g kariniemen kananpojan maustamaton fileesuikale 💗
öljyä
1-2 tl aromisuolaa
1 ps (450g) rainbow isot keittojuurekset 💗
½ pkt perinteistä koskenlaskija juustoa
ripaus mustapippuria
3 rkl hienonnettua persiljaa
Kypsennä riisi kasvisliemessä.
Paista sillä aikaa fileesuikaleet öljyssä.
Lisää aromisuola paiston loppuvaiheessa.
Lisää kypsät filesuikaleet ja vihannekset riisinjoukkoon
ja keitä kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Paloittele koskenlaskija ja hienonna persilja.
Lisää kattilaan juusto ja anna sen sulaa rauhassa välillä sekoittaen.
Lisää persilja sekä mustapippuri lopuksi kattilaan,
Huom!
Kuvassa on annos 3x kertaisena.
Kommentit
Lähetä kommentti