4-annosta, 30-60 min
1 pkt Kariniemen kananpojan valkosipuli fileesuikale (450 g)
1 pkt Rainbow feta, kreikkalainen juusto, vähälaktoosinen
1 ps Torino runsaskuituinen kaurapasta ( 500 g)
Sitruunamehua loraus
Persiljaa hienonnettuna
Pastan keitinvettä
Sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmiste
Ripaus mustapippuria rouhittuna
Laita fileesuikaleet uunivuoan reunoille. Nosta keskelle fetajuusto. Valuta päälle loraus rypsiöljyä ja ripottele mustapippuria.
Paista 200-asteisessa uunissa 15-min. Siirrä vuoka uunin ylätasolle ja nosta lämpötila 225-asteeseen. Paista vielä n. 10 min, kunnes kanat ja juusto saavat hiukan väriä.
Keitä sillä välin pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota osa keitinvedestä talteen ja valuta pasta.
Laita pasta, sitruunamehu ja persilja vuokaan. Sekoita. Notkista tarvittaessa pastan keitinvedellä.
Tarjoa värikkään salaatinkera.
Kommentit
Lähetä kommentti