Pohja
4 kananmunaa
1½dl sokeria
1½ dl perunajauhoja
½ dl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Täyte/kuorrutus
3 rkl kuumaa vahvaa kahvia
25 g Keijua
2 rkl kaakaojauhetta
2½ dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
200 g tuorejuustoa
nonparelleja
Vatkaa munat & sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Siivilöi ja sekoita munavaahtoon.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille
ja paista 225-asteisessa uunissa 7-8 minuuttia.
Kumoa torttulevy puhtaalle, sokeroidulle leivinpaperille.
Anna jäähtyä. Irrota leivinpaperi.
Sekoita kahvista, margariinista, kaakaojauheesta, tomu-ja vaniljasokerista kuorrutus.
Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon 1 dl kuorrutusta.
Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullalle.
Levitä tortun päälle loppu kuorrutteesta ja ripottele pinnalle nonparelleja.
Kommentit
Lähetä kommentti