Helppo jauhelihapannari

 


4 kananmunaa
6 dl vettä
½ tl suolaa
1 rkl sunnuntai juoksevarypsiöljyvalmiste 💗
2 dl vehnäjauhoja

Täyte:
1 sipuli
700 g jauhelihaa 10 % 💗
1 porkkana 
2 rkl ketsuppia 💗
1 tlk ananasviipaleita
150 g punaleima emmental juustoraaastetta

Vatkaa munien rekenne rikki kulhossa. Lisää puolet vedestä, suola ja juokseva.
Sekoita jauhot taikinaan.
Vatkaa loppu vesi joukkoon ja anna taikinan turvota täytteen teko ajan. 

Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta porkkana.
Ruskista jauheliha ja lisää lopuksi sipuli sekä ketsuppi.
Kääntele hetki.

Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin.
Ripottele pinnalle jauhelihaseos, porkkanaraaste sekä juustoraaste että ananakset.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Tarjoa vaikka tuoreen lehtisalaatin kanssa.




Kommentit