Sydänviikko 2020

 Syksyyn siirtyneen Sydänviikon ajalle ajoittui myös 10.5. vietettävä Unelmien liikuntapäivä. Koronatilanne kuitenkin vaikuttaa perinteiseen Unelmien liikuntapäivään. Ihmiset eivät voi kokoontua liikkumaan yhdessä eivätkä järjestää tapahtumia aiempien vuosien tapaan. Voimme silti liikkua monilla eri tavoilla ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa muiden kanssa.
Epävarmuus ja muutokset haastavat meidät erityisellä, uudenlaisella tavalla. Vaikeina aikoina liikkuminen ja ulkoilu voivat olla tärkeä voimavara keholle ja mielelle myös kotioloissa. Unelmien liikuntapäivä saa tänä vuonna uuden muodon. Se toteutetaan sosiaalisen median kampanjana siten, että ihmisiä innostetaan jakamaan somessa se, miten liikkuvat erilaisissa olosuhteissa, esim. kotioloissa tai ulkoillen (mikäli tilanne sen sallii).

Laitetaan yhdessä koko Suomi liikkumaan 10.5. vastuullisesti
Ihmisten liikkuminen tulee näkyväksi Unelmien liikuntapäivänä 10.5. sosiaalisessa mediassa. Liikuntatoimijat ja osallistujat voivat jakaa liikuntavinkkejä, kuvia, kotivideoita ja muita liikkumaan kannustavia sisältöjä tunnisteella #unelmienliikuntapäivä.
Toukokuun 10. päivä on myös äitienpäivä – hieno mahdollisuus kannustaa äitikin liikkumaan. Jos sunnuntai 10.5. ei tunnu sopivalta päivältä, niin etkot voi pitää jo loppuviikosta tai jatkot maanantaina. Kannustetaan ihmisiä aktiivisesti jo ennen tapahtumapäivää jakamaan vinkkejä ja videoita somessa ja haastamaan muita mukaan.Kommentit