Suklaamunabrownie

4 suklaapatukkaa
1 pkt (200g) taloussuklaata
150 g juokseva Oivariini ❤️
3 dl sokeria
4 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Lisäksi:
2 suklaapatukkaa ja 3 suklaamunaa

Säädä uuni 190 asteeseen. Vuoraa noin 20x30 cm:n kokoinen uunivuoka leivinpaperilla. Taita suklaapatukat paloiksi ja puolita palat.

Sulata juokseva Oivariini ja taloussuklaa vesihauteessa. Lisää sokeri ja sekoita hyvin. Riko munat joukkoon ja vatkaa tasaiseksi.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Kääntele taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan. Ripottele suklaapalat päälle. Kypsennä kakkua uunin keskitasolla 18 minuuttia, tarkista kypsyys tikulla ja kypsennä tarvittaessa vielä pari minuuttia. Kakku saa jäädä keskeltä kosteaksi.

Koristele jäähtynyt brownie suklaapaloilla ja rikotuilla suklaamunilla.


Huom!

Kun upotat suklaiseen taikinaan paloiteltuja suklaapatukoita ja koristelet valmiin brownien suklaamunilla, suklaaystävien suosio on takuuvarma.

Kommentit