Easter

 Oikein ihanaa kevättä teille kaikille.
Pääsiäisen neljä päivää on nyt taputeltu ja todettu että somevapaa tekee välillä ihan hyvää. Ulkoilusta ja auringosta sai nauttia kaksi päivää kunnes tuli vesisateet ja harmaat synkeät päivät.
Lautapelit, erilaiset elokuvat sekä pienet herkkuhetket kuuluvat vahvasti pääsiäiseeni.
Pienimuotoinen munajahti on yksi pääsiäisen suosikki perinteistä ja tietenkin pääsiäissauna, jonka jälkeen rentouduttiin siskojen kanssa jalkakylpyjen merkeissä. Takapihan oma pääsiäispupu kävi myös kylässä, sillä hän vierailee takapihalla säännöllisesti.


 Nukkekodissakin vietettiin pääsiäistä. Äiti oli leiponut perinteistä rahkapiirakkaa ja isä oli käynyt ostamassa rasiallisen mämmiä lähikaupasta. Lapset istuttivat rairuohot jo palmusunnuntaina ja nyt ne kukoistavat mukavasti. Perheen koiraa kiinnosti vain suklaamunat korissa, sillä lapset keräsivät niitä pääsiäisen munajahdissa.

 Tykkään laittaa kotiani myös vuodenaikojen mukaan, pienimuotoisilla sisustusjutuilla ja niinpä myös pääsiäinen näkyy kotonani. Erilaiset askartelut ja kirkkaat värit kuuluvat kevääseen ja niinpä pääsiäinen on yksi suosikeistani.  Pääsiäinen kestää helluntaihin asti joten vielä voi nauttia raikkaista pääsiäiskoristeista.


Välillä tuntuu että kevätväsymys olisi tulossa kylään, sillä vaikka nukkuisit yösi hyvin niin silti vaan väsyttää ja kaikki asiat ärsyttää. Kertakaikkiaan ei vaan jaksaisi mitään. Voihan vika olla myös kilpirauhasessakin, mutta katsellaan ja kuulostellaan tilannetta.

Mukavaa kevättä kaikille ja semiä kevääseen.

Satsuma


Kommentit