125 g Laktoositon Valio Oivariini juokseva 💖
2 Kananmunaa
3 dl Sokeria
1 prk Laktoositon kevyt 6 % kermaviili (200 g)💖
2 dl Valio Eila laktoositon rasvaton maitojuoma 💖
6 dl Vehnäjauhoja
1 rkl Leivinjauhetta
1/4 tl Kardemummaa
1 prk (400/250 g) Persikkakuutioita
Pinnalle: hyppysellinen sokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon kevyesti sekoittaen kermaviili, maito ja rasva.
Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma keskenään ja lisää ne munaseokseen. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja
valuta hedelmäpaloista neste. Levitä hedelmät taikinan päälle.
Paista piirakkaa 200-asteisessa uunin keskitasossa 30-35 minuuttia.
Ripottele lämpimän piirakan päälle hieman sokeria. Anna piirakan jäähtyä ritilällä. Leikkaa paloiksi.
2 Kananmunaa
3 dl Sokeria
1 prk Laktoositon kevyt 6 % kermaviili (200 g)💖
2 dl Valio Eila laktoositon rasvaton maitojuoma 💖
6 dl Vehnäjauhoja
1 rkl Leivinjauhetta
1/4 tl Kardemummaa
1 prk (400/250 g) Persikkakuutioita
Pinnalle: hyppysellinen sokeria
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon kevyesti sekoittaen kermaviili, maito ja rasva.
Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma keskenään ja lisää ne munaseokseen. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja
valuta hedelmäpaloista neste. Levitä hedelmät taikinan päälle.
Paista piirakkaa 200-asteisessa uunin keskitasossa 30-35 minuuttia.
Ripottele lämpimän piirakan päälle hieman sokeria. Anna piirakan jäähtyä ritilällä. Leikkaa paloiksi.
Kommentit
Lähetä kommentti