400g (10%) Jauhelihaa
1½ l Vettä
1 rkl Aromisuolaa
200g Kotimaista keittojuureksit (pakaste) 💗
500g Runsaskuituinen Torino tumma nalle pasta 💗
1½ tl Suolaa
1 tl Rouhittua mustapippuria
100g Maustettua tuorejuustoa (esim: yrtit tai valkosipuli) 💗
1 dl Nippu ruohosipulia 💗
Kaada vesi, kasvikset, pasta, suola, pippuri ja aromisuola kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes pasta ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää tuorejuusto ja hauduta, kunnes juusto on sulanut liemeen.
Lisää nippu ruohosipulia.
Resepteissä 💗 -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1½ l Vettä
1 rkl Aromisuolaa
200g Kotimaista keittojuureksit (pakaste) 💗
500g Runsaskuituinen Torino tumma nalle pasta 💗
1½ tl Suolaa
1 tl Rouhittua mustapippuria
100g Maustettua tuorejuustoa (esim: yrtit tai valkosipuli) 💗
1 dl Nippu ruohosipulia 💗
Kaada vesi, kasvikset, pasta, suola, pippuri ja aromisuola kattilaan. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes pasta ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää tuorejuusto ja hauduta, kunnes juusto on sulanut liemeen.
Lisää nippu ruohosipulia.
Resepteissä 💗 -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Kommentit
Lähetä kommentti