Loppiainen ja sen jälkeinen jälkipyykki Viikko kaksi on nyt alkanut ja kohti uusia tuulia taas yritetään matkata. Vuosi sitten menetin kaksi läheistä ihmistä ihan vuoden molemmin puolin, rakas mummo ja ukkipuoleni pääsivät parempaan paikkaan tuonne jonnekkin ja  heidän muistoksi on käyty sytyttelemässä kynttilöitä hautausmaalla.💕 (Viimeinen kuva sieltä)

Tällä viikolla kaippa se selviää voisikohan sitä alkaa opiskella muutaman vuoden jälkeen uudestaan. Odotellaan vain tuloksia opistolta ja toivotaan parasta. Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin saada nykyiseen ammattiin lisä koulutusta, jotta pääsisi jatkamaan uraa sillä itselle mieluisella tiellä. Toivottavasti myös selviäisi se että, seurakuntamme pyhäkoulu saisi jatkoa etes kevään verran. Se on ollut niin erilaista työtä, mitä osasi etes odottaa (hyvässä mielessä).

Jouluhan loppuu monien mielestä loppiaiseen ja niin se tekee aina minullakin. Viimeistään silloin raivataan joululiinat ja muut joulukoristeet pois. Kynttilät kuitenkin säilyttää liekkinsä myös kesäisin, ainakin minun kodissani. Mitens teillä?
Viikonloppu meni raivaillessa joulua ja lautapelejäkin sisaruksien kanssa tuli pelailtua.
Tänään kävin vanhan sukulais-rouvan luona keräilemässä joulu esineitä pois ja verhotkin vaihdettiin siinä samalla.

Näissä tunnelmissa oikein hyvää alkanutta viikkoa kaikille.


Kommentit