Ihanaa joulukuun alkua kaikille.

Hyvää viikon loppua ja sen mukana tulevaa joulukuun alus-aikaa.
Nyt on joulupukkia pystynyt tapailemaan milloin joulun avajaisissa, milloin taas erilaisissa putiikeissa ja ehkäpä on saattanut kuulla jo tiukusten kilinääkin.
Itselläkin on ollut kiirettä ja huisketta. On tullut tehtyä joulun salaisuuksia, piparitalon siasta välillä jotain uutta (jotenka siskojen kanssa yhteistuumin rakennettiin kanavaanarit). Mukaan on myös mahtunut ulkona liikkumista, töitä ja minityyri askartelua nukkekotiin mm: kynttilöitä ja joulukalenteri. 


 Ihka ensimmäinen joulukorttikin saapui eilen kotiovelle omalta kummitädiltäni.

Joulupukki oli kysynyt siskoltani tänään kyläkaupalla - Montako yötä on jouluaattoon.? Siskoni oli vain tokaissut pukille - Tarpeeks monta.
Meillä kyllä ruvetaan laskemaan päiviä aivan varmasti heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja voin sanoa että meillä on jo aloitettu joulu hössötys. Iloista mieltä ja liiallista intoilua. 😍😋

Näissä tunnelmissa kohti joulukuun ensinmäistä päivää ja sen tuomia iloja. Joulukalenterin ensinmäinen luukku avataan pian ja muistakaahan pysyä kuulolla se kirja joulu kalenteri avaa kohta ensimmäisen tarinansa..

Postaan myös omia jouluun liittyviä valmisteluja sun muita luukkujen lisäksi jotenka olen kuulolla myös siltä saralta.

Nyt ihanaa illan jatkoa kaikille. 💓
Kommentit