Keskiviikon yllätysjuhlaa..

 Heippa kaikki jotka on saapuneet lukemaan blogiani.
Eilen vanhemmillani oli Hopeahääpäivä (25v) ja heitä juhlittiin pienin karkeloin. Meillä oli n. 10 henkinen juhlaseurue (perheemme lisäksi) ja livemusiikkia tarjolla. Saimme kuulla niin pianonsoittoa kuin haitarinkin rillutusta ja voin sanoa että kyllä ihmiset tykkäsi, jopa nähtiin kyyneleitä. Siskojeni kanssa teimme niin kutsut/kiitos kortit itse ja vanhempien lahjakin tuunattiin pienin omin käsin.

 Juhla alkoi n. klo. 10 vihkivalojen uusimisella ja kaksois-siskoni kävi sen jälkeen kuvaamassa vanhempia kirkolla, jotta sain ottaa yllätys esiintyjät vastaan. Viralliset juhlat alkoivat klo. 12 piano esityksellä ja jonka jälkeen soi haitarimusiikki. Esitysten jälkeen nautittiin pöydän antimista ja toistemme seurasta. Vieraita riitti ihan klo. 17 asti jolloin lähtivät viimeisetkin juhlijat kotiin.
Sen jälkeen lämmitettiinkin jo sauna ja nautittiin alkoholitonta kuohujuomaan hääparin kunniaksi.  Voin sanoa että yllätysjuhlat onnistui ihan kivasti ja sisustus/antimet saivat kiitosta vierailijoilta.

 Tästä on hyvä jatkaa tätä viikkoa eteenpäin ja muistaa nauttia pienestäkin arjen saamasta ilosta.
Tehkää tekin niin ja nauttikaa syksyn tuomasta pimeydestä.

Satsuma




Kommentit