Heippa rallaa...

Terve taas kaikki tänne blogiin eksyneet.
Se on ihan höpelöö, kun tää kiire on niin ihmisen päänsisäinen vaiva. Itse on tullut oltua perjantaista lähtien vanhan työkaverin kisuleita vahtimassa ja kaikkee muutakin on tässä joutunut puuhastelee.
Pikkusiskoni täytti vuosia viimeviikolla ja niinpä niitä syntymäpäiviä on tullut vieteltyä lauantaina.
Itse tein kaksi pyyherengasta lahjaksi ja emoji-kakka kortin, sillä tämän vuoden juhlateemana meillä olikin sitten emoji-kakka.
 Yhdessä siskojen kanssa leivottiin kinkkupiirakkaa, suklaakakkua ja hämähäkki keksejä perjantaina, lauantain juhlia varten.
Sunnuntaina olevinaan otin rennosti, mutta se päivä menikin sitten vanhan sukulais-rouvan luona leipoessa hänen kaverina.
On tullut myös tehtyä lahjaa 60 vuotiaalle enkelin kerääjälle, joka tänään vietiin sankarille. Hymy ja kyyneleet nousi tämän rouvan kansvoille. Se hetki ei koskaan unodu mielestä. Kirjastolta kävin lainaamassa pikkuisen uutta pelattavaa pienten siskojen kanssa ja on tullut näperreltyä myös nukkekotiin sähköhellaa ja pyykinpesukonetta.
Niin ja vielä tässä aikaisemmin sain oman jalkarahin päällysen valmiiksi.

 Nyt tilauksessa on tulossa yksi jalkarahi ja yksi mansikka pyyherengas joten ei ainakaan tekemiset lopu. Teen tilaukset siinä järjestyksessä kun niitä aina saapuu.

Välillä pitää kuitenkin muistaa huolehtia itsestäkin jotenka asiakkaat saa odotella omiaan töitään jonkin aikaa..
Teen yleensä niitä silloin, kun aika ja voimat antavat periksi.
Kilpirauhassairaus vie välillä voimia joten onnekseni asiakkaani ovat joustavia ja sut empaattisia. 

Mutta näissä tunnelmissa hyvää tätä viikkoa kaikille ja palaillaan taas...










Kommentit