TI-TI Nallen koti

 Tämä on lapsiperheen yksi suosituimmista matkailukohteista.
Itse kävin Ikaalisissa Nalle perheen kodissa kesällä kaksivuotta sitten ja kun Nalle perhe muutti Ideaparkkiin Lempäälään, niin ajattelin että tää täytyy nähdä. Miten hirsitalon tunnelman ja kauniin metsäisen luonnon saa tehtyä kauppakeskukseen (ei mitenkään) ja niin siinä kävi että ei sitä niin vain saa rakennettua. Vaikkakin kaikki oli erilaista kuin siellä Ikaalisissa, niin yksi asia on, mikä on tullut myös tänne Nalle perheen mukana ja se on se lämpö, kokemusten kartottaminen ja näkemisen riemu. Koettavaa ja nähtävää on paljon. Tässäpä muutama kohokohta vierailustani:

 Tasatunnein järjestetään (kokopäivän ajan) erilaisia puuha ja toiminta tuokioita. Joissa mukana on yksi tai useampi Nalle. Isänallen nikkarointi huoneessa voi tehdä puutöitä jotka voi ottaa mukaan kotiin lähtiessä.
Äitinallen taiteilija huoneessa pääsee maalailemaan oikeilla välineillä ja materiaaleilla. Nämäkin tuotokset voi ottaa sitten kotiin.
Kaiken hälinän ja touhun keskellä on myös mahdollista rauhoittua ja hengähtää ihanassa hiljaisuushuoneessa. Pehmeä unipesä ja valoilla tehty tähtitaivas houkuttelee ovelta katsojankin sisään. Siellä on oma rauhan tyyssia.
Pehmoiset ja halittavat nallet kiertelevät ympäri taloa halittavina ja jopa osallistuvat lasten leikkeihin.
Talossa saa ottaa valokuvia ja puodista saa niin matkamuistoja kuin myös pientä purtavaa.

TI-TI Nallen koti on kaikkea tätä ja paljon muuta.
Katso lisää sivuilta:

https://www.titinallenkoti.fi/
https://titinalle.fi/

https://www.instagram.com/titinalle_official/?hl=fi&fbclid=IwAR3a-Ljhl-V6f_yVPOl305B1fBh7XwU3qFNZpDAVNHLM6hYDY8tVY4WVyZo

https://www.facebook.com/titinallenkoti/


Nyt jos mietitte että olin paikassa yksin niin olette väärässä. Minulla oli mukanani pikkusiskoni ja voin sanoa että tämä paikka vei sydämmene taas kerran. (Niin se teki viimeksikin).
Ihania ihmisiä ja työntekiöitä. Iloista mieltä ja paljon puuhaa koko päiväksi.
Itse ostin puodista TI-TI Nallen satukirjan ja tein siskoni kanssa isänallen nikkarointi huoneessa rytmikapulat.  (näkyy kuvassa) Riitan päivän ansiosta sain kirjaani jopa aidon nimikirjoituksen.

Mukavaa viikon jatkoa kaikille.

Kommentit