Taitaja2019 Joensuu

Taitaja2019 Joensuu

Suomen suurimpia ammatillisen koulutuksen tapahtuma Joensuussa!
Viralliset kilpailupäivät ovat ti 21. – to 23.5.2019.  
Taitaja2019 -tapahtuma järjestetään monitoimihalli Joensuu Areenalla, sen vieressä olevassa jäähallissa, harjoitushallissa sekä niiden piha-alueilla. Tunnelma, osaamisen ilo ja tekemisen meininki välittyvät laajasti myös muualla! Tapahtumaan on vapaa pääsy.
43 kilpailiaa, 3 näytöslajia, 4 ammattinäytöstä, TaitajaPlus ja Taitaja9
Ammattiin opiskelevat tulevaisuuden tekijät kilpailevat oman alansa Suomen mestaruudesta 43 lajissa yli neljänsadan kilpailijan voimin. Osassa kilpailulajeista nähdään myös kansainvälisiä kilpailijoita sekä lukio- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita. Tapahtumassa järjestetään myös TaitajaPLUS- ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille, kolme näytöslajia ja neljä ammattinäytöstä. Lisäksi yläkoululaiset osallistuvat kädentaitokilpailuun Taitaja9-finaalissa.
Yleisö pääsee seuraamaan kilpailua ja voi samalla tutustua laajasti eri ura- ja koulutusvaihtoehtoihin. Yritykset kohtaavat nuorten kykyjen joukossa omia tulevaisuuden tekijöitänsä ja nuoret saavat tukea ammatinvalintaan. Tapahtumassa nähdään myös lajikohtaisia tapahtumia, esittelyjä ja seminaareja sekä paljon muuta!
Nyt kaikki sankoin joukoin kannustamaan nuoria ja viettämään itsekkin mukavaa päivää..
Itse olin roskien kerääjänä 2013 Joensuussa ja silloin jo tuo tunnelma vei mukanaan, jotenka on se kiva lähteä taas mukaan (vaikka vain katselijan rooliin tälläkertaa).. 
Tule sinäkin. 

Kommentit