Maanantai

 Se on nyt viikonloppu takana ja niin se vain on että työttömänä ehtii vaikka minkälaista. Lauantaina kummitätini miesystävä täytti 40 vuotta ja juhlinnassa tietenkin olin sitten mukana itsekkin. Palmusunnuntai olikin eilen sunnuntaina ja en tietenkään enää itse virvo vitsasella, mutta tykkään postittaa ja muutenkin muistaa kevät postilla lähimmäisiä. Tänä vuonna kummitätini saivat pääsiäiskortin mukana pienet höyhenistä tehdyt ruusut.
Eilen ehti myös vierailla pitkästä aikaa sukulaisten luona, joita ei ollut nähnyt aikoihin ja kylläpä siellä muutama tunti tuli tuhlattua. Tädin tykö tuli käytyä sitten vielä eilen illan ratoksi.


 Tänään maanantaina olikin tartuttava kotipihan lehtiharavaan ja haravoitava niin paljon kuin suinkin mahdollista. Pihassa on kaksi vanhaa puuta toinen on petäjä ja toinen kuusi. Tuuliset ja niin paljon tykkilunta että oksat eivät kestäneet tämän talven rieputusta. Katkenneita oksia ja kauheasti havunneilasia että hohhoijaa.. Niin se kevät vain tulee..  Tässä alkuillasta kuitenkin ehti istahtaa alas tähän koneensa ääreen ja postaamaan tämän pienen postauksen tänne teille luettavaksi. S-postiini sain ihanan iloisen postin ja se jos mikä lämmitti minun mieltäni.
Niin sitä vain mennään kovaa vauhtia kohti uusia tuulia ja sen ansiosta opiskelujen valintahaastatteluun tuli kutsu.

Näisssä tunnelmissa tulevaan viikkoon ja kohti pääsiäisvalmisteluja...

Satsuma
Kommentit