Tortillavuoka
1 sipuli
ripaus suolaa
400 g jauhenlihaa
1 tlk (400g) tomaatti murskaa
2 ½ dl ruokakermaa
ripaus mustapippuria
150 g juustoraastetta
6 kpl tortillan kuoria
Kuori ja hienonna sipuli.
Ruskista jauhenliha ja heitä sipulit loppu vaiheessa pannulle.
Kaada jauhenliha ja sipuli seos kattilaan.
Lisää kattilaan tomaatti murska, suola, mustapippuri ja ruokakerma.
Keitä n.5- minuuttia, miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
Voitele uunivuoka ja lastaa aineksia kerroksittain vuokaan.
(kastike, juustoraaste ja kuoret.)
Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia keskitasolla.
1 sipuli
ripaus suolaa
400 g jauhenlihaa
1 tlk (400g) tomaatti murskaa
2 ½ dl ruokakermaa
ripaus mustapippuria
150 g juustoraastetta
6 kpl tortillan kuoria
Kuori ja hienonna sipuli.
Ruskista jauhenliha ja heitä sipulit loppu vaiheessa pannulle.
Kaada jauhenliha ja sipuli seos kattilaan.
Lisää kattilaan tomaatti murska, suola, mustapippuri ja ruokakerma.
Keitä n.5- minuuttia, miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
Voitele uunivuoka ja lastaa aineksia kerroksittain vuokaan.
(kastike, juustoraaste ja kuoret.)
Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia keskitasolla.
Kommentit
Lähetä kommentti