Joulukuun 1.luukku

Heipä hei lukijat.
Joulukuun 1 päivä ja niin se joulun odotus tästä alkaa.
Muutama vuosi sitten ymmärsin mikä on se minun joulun tarkoitus. Tarkoitus ei ole saada, vaan antaa. Jouluni on siis auttamisen, välittämisen ja yhteisen ajan aikaa.
Tässä joulukuun 24. päivän ajan, pääsette seuraamaan jouluni valmisteluja, erilaisten luukkujen muodossa.
En kuitenkaan ehdi joka päivä postaamaan luukkuja, joten postaan useamman luukun sitten kerralla, joten yksikään ei varmasti jää välistä.
Tänään ekanpäivän luukkuna ajattelin kertoa omasta villityksestä viimetalven tonttu-oveen. Itse hullaannuin siihen niin, että tein kummeilleni viemisiksi yhdet ja itselle rakentelin 24.luukkuisen kalenterin. Jokaisena päivänä tonttu-oven luokse ilmestyy pieniä tavaroita, ihan kuin tonttuset toisivat niitä itse esille.
Asettelin tänävuonna oven niin, että se on hyllyllä tosi näkyvällä paikalla, joten meillä paljon vierailevat ihmiset näkevät varmasti siinä tonttusten eloa. Joulupukki ja tonttuset on aina kuuluneet jouluuni ja niin varmasti tänäkinvuonna he ovat läsnä joulussani.
Jouluhahmot jakavat paljon mielipiteitä ja he siis ovat olemassa tai sitten eivät. Minun mielestäni jokainen saa uskoa mihin tahtovat ja se on jokaisen oma asiansa.

Tämän myötä taijanomaista joulukuun alkua kaikille.

Kommentit