Rahkavoitaikina
125 g laktoositon keijua ❤️
1 dl maitorahkaa ❤️
2 dl vehnäjauhoja
Sekoita rahka pehmeän rasvan joukkoon. Sekoita jauhot joukkoon mutta älä vaivaa taikinaa.
Kääri taikina elmukelmuun ja anna levätä jääkaapissa.
Valmista täyte tässä välissä
Täyte
1 Rahkavoitaikina
3 dl vettä
1/2 lihaliemi
1/2 dl riisiä
125 g jauhelihaa ❤️
1 sipuli
Ripaus mustapippuria
1 raaka kananmuna
2 keitettyä kananmunaa
(1 muna voiteluun)
Keitä riisi lihaliemessä
ja keitä kananmunat.
Ruskista jauheliha
ja kuullota sipuli.
Lisää jäähtynyt jauheliha,
pilkotut kananmunat
ja kuullotettu sipuli jäähtyneen
riisin joukkoon. Lisää ripaus mustéeapippuria ja raaka kananmuna.
Ota alussa tehty rahkavoitaikina pois jääkaapista ja kaaviloitaikina suurehkoksi levyksi. Täytä piirakkalevy täytteellä noin puoliksi ja kippaa toinen puolikas mössön päälle.
Pistele haarukalla pinnalle pisteitä. Paista uunin kekitasolla 220 noin 30-60 minuuttia.
Rahkavoitaikina
125 g laktoositon keijua ❤️
1 dl maitorahkaa ❤️
2 dl vehnäjauhoja
Sekoita rahka pehmeän rasvan joukkoon. Sekoita jauhot joukkoon mutta älä vaivaa taikinaa.
Kääri taikina elmukelmuun ja anna levätä jääkaapissa.
Valmista täyte tässä välissä
Täyte
1 Rahkavoitaikina
3 dl vettä
1/2 lihaliemi
1/2 dl riisiä
125 g jauhelihaa ❤️
1 sipuli
Ripaus mustapippuria
1 raaka kananmuna
2 keitettyä kananmunaa
(1 muna voiteluun)
Keitä riisi lihaliemessä
ja keitä kananmunat.
Ruskista jauheliha
ja kuullota sipuli.
Lisää jäähtynyt jauheliha,
pilkotut kananmunat
ja kuullotettu sipuli jäähtyneen
riisin joukkoon. Lisää ripaus mustéeapippuria ja raaka kananmuna.
Ota alussa tehty rahkavoitaikina pois jääkaapista ja kaaviloitaikina suurehkoksi levyksi. Täytä piirakkalevy täytteellä noin puoliksi ja kippaa toinen puolikas mössön päälle.
Pistele haarukalla pinnalle pisteitä. Paista uunin kekitasolla 220 noin 30-60 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti